Sari la conținut

Utilizarea aparatelor de fitness si imbunatatirea performantelor prin utilizarea ganodermei

utilizarea-aparatelor-de-fitness-si-imbunatatirea-performantelor-prin-utilizarea-ganodermei

Industria îngrijirii corporale cunoaşte în ultimii ani o dezvoltare deosebită, datorită orientării populaţiei care trăieşte în marile aglomerări urbane, către un stil de viaţă sănătos, bazat pe o dietă bogată în nutrienţi de calitate, pe practicarea cu regularitate a sportului şi a meditaţiei. Antreprenorii care au avut inspiraţia să investească în domeniul serviciilor de agrement, construind şi administrând complexe de tipul SPA-urilor şi al sălilor de fitness în zonele rezidenţiale ale oraşelor, înregistrează profituri consistente, reuşind să îşi dezvolte afacerile într-un ritm alert. Deşi sălile de fitness sunt din ce în ce mai frecventate, atât de tineri (femei şi bărbaţi), cât şi de persoanele mai în vârstă care doresc să fie mai sănătoase, să aibă o condiţie fizică optimă şi o imunitate ridicată, se constată o orientare a persoanelor active, către sporturile în aer liber.

Acest trend aflat în creştere, după cum constată specialiştii, a determinat o modificare a strategiei de management a producătorilor de echipamente sportive, orientându-se spre creşterea producţiei de aparate de fitness pentru mediul exterior. Echipamentele sportive cu această destinaţie sunt concepute şi executate special pentru a fi utilizate în spaţiile din aer liber amenajate în scopul executării exerciţiilor de întreţinere corporală, din parcurile publice şi grădinile caselor. Modelele aparatelor sunt variate, fiecare dintre ele îmbunătăţind performanţele anumitor grupe de muşchi, de aceea, pentru a obţine rezultatele dorite (un tonus fizic şi psihic optim), este recomandat să apelaţi la ajutorul unui instructor de fitness care va realiza un program de exerciţii personalizat, adaptat obiectivelor pe care doriţi să le atingeţi şi condiţiilor referitoare la restricţiile medicale pe care le aveţi. Printre cele mai cunocute şi mai des uzitate aparate fitness pentru mediul exterior, se numară: banda de alergat, bicicleta eliptică, aparatele „discuri”, cele pentru întindere şi relaxare musculară, aparatele pentru tonifierea muşchilor pectorali, cele care „imită” exerciţiile din ski, paralelele etc.

Pentru a putea practica acest tip de sport, este necesară o alimentaţie echilibrată, bogată în carbohidraţi, proteine şi vitamine, dar şi suplimentarea dietei cu diferite preparate naturiste, beneficiile curei cu substanţe pe bază de plante fiind cunoscute din cele mai vechi timpuri. Unul dintre cele mai puternice stimulente naturale ale imunităţii generale a organismului este extractul din ciuperca medicinală de ganoderma. Această ciupercă ajută organismul în refacerea sa fizică şi psihică după un efort prelungit sau în perioadele de convalescenţă care conduc la o stare de slăbiciune intensă. Naturashop.ro este un magazin online care comercializează acest produs, precum şi o gamă variată de alte vitamine şi produse naturiste. Extractul de ganoderma se utilizează de obicei în combinaţie cu alte substanţe nutritive, sub forma unor cocteiluri, care sunt administrate atât sportivilor de performanţă care fac efort fizic constant şi susţinut, epuizându-şi rapid rezervele energetice, cât şi persoanelor care suferă de diferite afecţiuni, ca de exemplu: boli ale ficatului, afecţiuni cardiovasculare, alergii respiratorii, surmenaj instalat în urma unei perioade intense de solicitare cognitivă etc. Fiind utilizată de mii de ani în medicina tradiţională, ciuperca de ganoderma şi-a demonstrat eficacitatea în repetate rânduri, revenind în atenţia nutriţioniştilor, a instructorilor de fitness, a preparatorilor sportivi dar şi a medicilor care practică medicina alternativă, datorită proprietăţilor sale preventive şi curative deosebit de benefice pentru organismul uman.

Comentarii

Ultimă oră