Sari la conținut
uslul-nu-se-destrama

Este siguranţa pe care o afişează încă liberalii atunci când sunt întrebaţi în legătură cu tensiunile dintre PSD şi PNL, legate de guvernare. Parlamentarii liberali de Braşov apreciază că disensiunile nu avantajează pe nimeni, mai ales că cele două mari partide care formează USL-ul au proiecte comune stabilite chiar înainte de înfiinţarea Uniunii Social Liberale.
Toată lumea are de pierdut, spune deputatul liberal Petre Roman, ca o concluzie a acestor zile fierbinţi din USL.
„Eu cred că dacă s-ar  întâmpla cu adevărat o ruptură în USL, ei bine, cei care au de pierdut sunt şi social-democraţii. De aceea ar trebui să se gândească ce înseamnă din punctul de vedere al alegătorilor USL, ce înseamnă să ai  în opoziţie un partid ca PNL”, a declarat Petre Roman, deputat PNL.
„USL s-a creat cu două mari direcţii. Prima dintre ele este înlăturarea guvernelor lui Băsescu şi a doua este instalarea preşedintelui democrat la conducerea ţării, adică a lui Crin Antonescu. În momentul de faţă, doar unul dintre aceste două obiective este atins. PNL  face tot posibilul ca această alianţă să continue, pentru că promisiunile sunt ca un cuvânt dat”a declarat  Sebastian Grapă, senator PNL.
Roman susţine că USL ar fi avut de câştigat în cazul în care ar fi mers la alegerile europarlamentare pe liste comune PNL-PSD. Dar şi aşa, separaţi de social democraţi, liberalii şi-au propus să obţină cel puţin 20% din voturile românilor.

Comentarii

Ultimă oră