Sari la conținut
urmeaza-un-weekend-plin-pentru-lupi

Dacă celelalte echipe din Braşov au luat deja vacanţă sau se pregătesc de odihnă, pentru Corona „Wolves” programul este mai încărcat ca niciodată în această perioadă. „Lupii” vor avea parte în acest sfârşit de săptămână de o nouă serie infernală. Vineri şi sâmbătă vor juca în deplasare cu Dunărea Galaţi, meciuri care contează pentru Liga Naţională. Duminică şi luni, Liga Mol le aduce la Patinoarul Olimpic pe Debrecen şi DAB Dockler.

Hocheiştii lui Otto Keresztes nu au deloc timp de respiro. Corona „Wolves” va avea din nou un week-end plin de meciuri, câte două în cele două competiţii în care este angrenată. Din fericire, braşovenii nu vor mai trece prin situaţia neplăcută, când erau nevoiţi să împartă echipa pentru a putea onora ambele campionate.

Vineri şi sâmbătă, „lupii” vor evolua în Liga Naţională cu Dunărea Galaţi. Ambele partide se vor disputa în deplasare. Confruntările sunt extrem de importante pentru clasament. În cazul unei duble victorii, Corona nu ar urca, însă ar micşora diferenţa faţă de adversarul direct la un singur punct. În orice caz, braşovenii stau bine şi au momentan locul 3 asigurat, distanţa faţă de Steaua fiind de 7 puncte, iar play-off-ul reprezintă o certitudine în acest moment.

În Liga Mol, Corona „Wolves” va juca de această dată pe teren propriu. Duminică şi luni, elevii conduşi de Keresztes vor da piept cu Debrecen şi DAB-Dockler şi vor încerca să stopeze seria de şase înfrângeri consecutive.

Comentarii

Ultimă oră