Sari la conținut

Update. Proiecţie de filme noaptea la Bariţiu

Sâmbătă, 1 octombrie,  de la ora 22.30, în cadrul evenimentului "Noaptea Bibliotecilor", CineClub Braşov  organizează la sala de lectură a Bibliotecii Judeţene Braşov, o proiecţie de film ce include o selecţie de producţii care au fost realizate în  cadrul concursului desfăşurat în iulie la Braşov, 48 Hour Film Project. Intrarea este liberă. Vor fi proiectate următoarele filme:

"Supraexpunere", echipa Salata de Filme - "CEL MAI BUN FILM", "Cel mai bun montaj", "Cea mai bună muzică""Prioritar", echipa The Meerkats - "Cea mai bună regie", "Cel mai bun sunet", "Cea mai bună utilizare a personajului""Kiev",  echipa PLAN4 - "Cea mai bună imagine", "Cea mai bună actriţă", "Cea mai  bună grafică", "Cea mai bună utilizare a replicii""O seară liniștită", echipa DiscoVolante - "Cel mai bun scenariu""Light Hitmen", echipa Silaev &Co - "Cel mai bun actor""Pas cu pas", echipa Sol - "Cea mai bună utilizare a recuzitei""Interviu", echipa Cinemafreaks "Cele mai bune efecte speciale""Paşi", echipa Spontaneous Footage - "Cea mai bună coreografie""The Box", echipa International - "Cele mai bune costume""The Shame from Zero to Hero", echipa TheCantemir - "Erou Local""Daniel Vera City", echipa Sasha - "Premiul Publicului""Ghiozdanul", echipa A4. Detalii despre eveniment aici.

UPDATE. Aflat la prima sa ediţie, evenimentul intitulat „Noaptea Bibliotecilor” este organizat de Asociaţia EXCEDO în parteneriat cu ANBPR (Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România) şi Asociaţia Marketer Club, cu scopul de a promova lectura şi bibliotecile publice. Evenimentul se desfăşoară în data de 1 octombrie 2011, în 38 de biblioteci publice din întreaga ţară şi Bucureşti (Biblioteca Naţională)

Biblioteca Judeţeană „George Bariţiu” Braşov, în parteneriat cu Şcoala Populară de Artă şi Valiza cu teatru, vă invită la sediul central, etaj I, Sala mare de lectura, pentru a lua parte la activităţile dedicate acestui eveniment:

18.00 – 19.00 Muzică în interpretarea elevilor Clasei de canto şi muzică uşoară prof. Daniela Bolovan
19.00 – 20.00 „Dragoste la prima răpire”, teatru în interpretarea elevilor clasei de actorie prof. Alexandra Petricevschi
20.00 – 20.30 Bibliotecari talentaţi (moment artistic) cu Adriana Mihai şi elevii săi
20.30 – 21.30 Exerciţii de improvizaţie cu Cristina Voicu
21.30 – 22.00 Concursurile serii („Biblioteca-ntr-un catren”, „Citeşte cartea!”)
22,30 - 24,30 Cineclub la bibliotecă - Filme ale studenţilor clujeni de la Academia de Film - moderator Mara Oprişiu, producător independent şi jurnalist



Comentarii

Ultimă oră