Sari la conținut
inchis-pentru-deszapezire

Poliţiştii le amintesc şoferilor care circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei că au obligaţia să-şi echipeze maşinile cu anvelope de iarnă. "În cazul autovehiculelor de transport marfă cu o masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone şi al autovehiculelor de transport persoane cu mai mult de nouă locuri pe scaune, inclusiv cel al conducătorului auto, acestea trebuie să fie echipate cu anvelope de iarnă pe roţile axei/axelor de tracţiune sau să aibă montate pe aceste roţi lanţuri sau alte echipamente antiderapante certificate", informează Poliţia Română, într-un comunicat remis AGERPRES. În prezent, circulaţia este închisă pe cinci drumuri naţionale pentru deszăpezire, aceasta reluându-se peste aproximativ două, trei ore, spun poliţiştii. În judeţul Braşov au fost închise: Drumul Naţional1 Braşov - Predeal, DN1A Săcele - limita cu judeţul Prahova, DN73 Bran - limita cu judeţul Argeş, DN73A Predeal - Râşnov.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 17:15 a fost redeschis DN73A Predeal - Râşnov.

La această oră (17:15), sunt închise, în vederea deszăpezirii, următoarele drumuri naţionale: -DN2D Ojdula (judeţul Covasna) - limita cu judeţul Vrancea; -DN1A Săcele (judeţul Braşov) - limita cu judeţul Prahova, cu menţiunea că şi acest drum va fi redeschis în scurt timp

UPDATE. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 17:30 a fost redeschis DN1A Săcele (judeţul Braşov) - limita cu judeţul Prahova.

Comentarii

Ultimă oră