Sari la conținut

Unirea Tărlungeni - CS Mioveni 0-0: punctul din noroi

unirea-tarlungeni-cs-mioveni-00-punctul-din-noroi

De când a început returul sezonului regulat, Unirea Tărlungeni nu a mai simţit gustul amar al înfrângerii. Băieţii lui Dan Bona au făcut din nou un joc bun împotriva celor de la CS Mioveni, iar la final au mai obţinut un punct, după o remiză albă.

Pe un teren greu, care s-a transformat rapid într-o mocirlă, argeşenii au început mai bine meciul, iar Biceanu l-a încercat pe Muţiu cu un lob, dar portarul braşovenilor a fost la post. Popescu a irosit prima ocazie a Unirii, după ce a reluat perfect centrarea lui Sorin Marin din minutul 8, respinsă de Croitoru. Tot Popescu şi Sorin Marin s-au aflat în centrul atenţiei în minutul 32, cu o fază trasă la indigo, doar că de data aceasta balonul s-a dus pe lângă poartă. Replica Mioveniului a venit mai întâi de la Ayza. În minutul 42, Florescu a centrat perfect pentru Popa, însă intervenţia lui Muţiu a fost salutară.

În partea a doua, Petrean nu a ajuns la centrarea lui Burlacu. Acelaşi Petrean a fost angajat tot de Sorin Marin în careu, doar că de data aceasta atacantul Unirii a lovit bara transversală. Ultima ocazie a meciului a aparţinut Mioveniului. Popa a executat periculos o lovitură liberă, dar Muţiu a fost atent şi a respins.

Punctul obţinut cu Mioveni o ajută enorm pe Unirea Tărlungeni în clasament, acolo unde a început deja să urce. După 17 etape, echipa lui Dan Bona este pe locul 11, cu 13 puncte, la egalitate cu FC Bihor, dar cu golaveraj superior.

Ultima etapă din 2015 programează pentru braşoveni o nouă deplasare lungă, la Satu Mare.

Unirea Tărlungeni – CS Mioveni 0–0

Stadionul din Tărlungeni. Spectatori: 200.

Au arbitrat: Laurenţiu Ionaşcu (Buzău) – Mihăiţă Necula (Bucureşti), Dragoş Bălună (Bucureşti). Rez: Cristian Trandafir (Bucureşti). Observatori FRF: Ionuţ Borcan (Ploieşti), Valeriu Ibris (Buzău).

Cartonaşe galbene: Şerban (38)/ Năstăsie (67), Popa (73), Mazilu (84).

Tărlungeni: Muţiu – Burlacu, Forika, Şerban, Bucur – Păduraru, Popescu, Minciună, S. Marin (c) – Petrean (74 Vasiloi), Monea (90+1 Podlesnîi). Antrenor: Dan Bona.

Mioveni: Croitoru – Şchiopu, Calvin, Stoica (c), Torişte (33 Tirică) – Biceanu – Popa (75 Mazilu), Năstăsie (89 Gălan), Florescu – Ayza, Nilă. Antrenor: Marius Stoica.

Comentarii

Ultimă oră