Sari la conținut

Cei care s-au săturat de iarnă şi li s-a făcut dor de înot au la dispoziţie piscinele publice. Ce-i drept, oferta nu este foarte bogată, dar Braşovul are piscine deschise pentru tot felul de buzunare. Pentru o oră în piscină, preţurile încep de la 10 lei, iar când alegi o piscină trebuie să fii atent la câteva detalii minime. Apa trebuie să fie limpede, dacă e tulbure nu este tratată corect. De asemenea, nu trebuie să se simtă mirosul de clor. Iar pentru copiii foarte mici, de până în 5 ani, nu e foarte indicată piscina acoperită, pentru că vaporii de clor care sunt în încăpere îi pot afecta. În zonă există mai multe piscine, unele sunt însă cu circuit închis. Majoritatea hotelurilor au preferat să rezerve bazinele doar pentru clienţii proprii. Iată, mai jos, locurile unde braşovenii se pot bălăci chiar şi acum, în mijlocul iernii.
Paradisul Acvatic. Unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din ţară are 6 piscine acoperite. Două ore la piscină costă 30 de lei, iar dacă vrei să stai toată ziua te costă 55 de lei. Cei care doresc şi un masaj de relaxare de 30 de minute trebuie să plătească 20 de lei. Parcul se deschide la ora 10.00 şi se închide la ora 22.00.
Centrul de Agrement Tâmpa. Cel mai ieftin şi curat loc de înotat din Braşov este complexul „Agrement”, de sub Tâmpa. Aici sunt oferite condiţii excelente amatorilor de distracţie. Două ore de bălăceală în piscină costă 20 lei, iar o zi 40 de lei. În aceşti bani este inclus şi accesul la saună. Abonamentele lunare costă 90 de lei pentru copii şi 120 de lei pentru aduţi. Pentru sala de fitness, un abonament lunar costă 80 de lei. Complexul este deschis zilnic, între orele 11.00 şi 21.00. Deasupra piscinei există un bar cu preţuri accesibile, iar lângă, un teren de fotbal. Sub terenul de fotbal urmează să se deschidă în curând o modernă sală de bowling.
„Wellness & Spa” Aro Palace. Centrul de agrement si sport din incinta hotelului Aro Palace este deschis între orele 8.00-22.00. Între cele două ziduri medievale au fost construite două bazine de înot, unul destinat adulţilor (25m x 9m, adâncime 1,30 - 2,10 m) şi altul copiilor (adâncime 0,6 m - 0,9 m), saune umede şi uscate, mese de masaj tradiţional, aparate de fitness, o cabină de bronzat şi o sală de aerobic. O intrare la piscină pentru întreaga zi costă 49 de lei, însă există şi abonamente de 400 de lei care cuprind 10 intrări.
Bazinul de Înot Olimpic Braşov. Bazinul acoperit de dimensiuni olimpice de lângă Sala Sporturilor (50m) a fost redeschis recent. Sunt două serii zilnice, prima între 8.00 şi 15.00, iar cea de-a doua între 15.00 şi 21.00. Tarifele sunt de 12 lei pentru adulţi şi 6 lei pentru copii.
Piscina Aqua Blue Săcele. Situată pe strada Canalului nr. 31 din Săcele, piscina are ca activitate principală cursurile de înot pentru copii şi adulţi. Intrarea în piscină este de 35 lei pentru un copil şi 25 de lei pentru un adult. Preţul unui pachet întreg, care cuprinde piscină, saună, fitness, este de 500 de lei pentru 30 intrări/lună timp de două luni, nelimitat, 260 de lei pentru 12 intrări/lună timp de o lună, de 3 ori pe săptămână şi 220 de lei pentru 8 intrări/lună timp de o lună, de 2 ori pe săptămână. Un curs de înot se ţine timp de 1 lună, de 3 ori/săptămână şi costă 250 RON.
Piscina Hotel Alpin. Piscina din Poiană de la Hotelul Alpin are dimensiuni semi-olimpice. Aici se pot organiza evenimente de tipul: „Aqua Party” sau „Parada Party”. Este deschisă zilnic 08:00-22:00, exceptând ziua de luni - 12:00-22:00. Accesul la piscină, saună şi fitness este contra cost - 6 euro/adult/zi şi 3.50 euro/copil/zi.

Comentarii

Ultimă oră