Sari la conținut
unda-verde-pentru-arestarea-lui-dan-sova

UPDATE 11:30. Potrivit numărătorii Realitatea TV, 95 de senatori au votat "pentru" arestarea preventivă pe numele lui Dan Şova. Doar 30 au votat "împotrivă".

UPDATAE 11:25. A început numărătoarea voturilor în cazul Dan Şova.

UPDATE 11:20. A început votul în cazul Şova.

UPDATE 11:00. Dezbaterile continuă pentru încă 20 de minute. De la tribuna Senatului și-au exprimat punctele de vedere, până acum, liberalii, care au anunțat că vor vota pentru încuviințarea cererii DNA și cu bilele la vedere. Și social-democratul, Daniel Savu, a ținut să ia cuvântul, acesta explicând că ar fi vrut să știe concret de la colegii din Comisia juridică de ce îl acuză pe Șova, a transmis corespondentul Realitatea TV.  

UPDATE 10:30. Dan Șova a susținut un discurs de la tribuna Senatului în care și-a susținut nevinovația și a criticat atât cererea de arestare pe numele său, cât și propunerea privind eliminarea imunității parlamentare.

"Sunt, pentru a treia oară, anul acesta, la un vot de ridicare a imunității. Cred că încep sa ma apropii de recorduri nedorite. Pentru ca sunt in aceasta situatie simt nevoia sa va aduc la cunostinta cateva date si sa si spun cateva lucruri pe care le consider importante: s-a prezentat in fata dvs un dosar de 3.000 de file. Acest dosar se refera la 2 infractiuni, la un abuz in serviciu și la un trafic de influenta. Imi asum, din cele 3.000 de file, referitoare la mine sunt 60 de pagini. Si este verificabil. Cele 60 de pagini nu sunt de probe, ci sunt un denunt si ordonantele procurorului. Continuarea pe realitatea.net .

Comentarii

Ultimă oră