Sari la conținut

Un subofiter de la ISU Brasov, erou in timpul liber

un-subofiter-de-la-isu-brasov-erou-in-timpul-liber

Dovadă de spirit civic în cazul unui subofiţer de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Braşov. Bărbatul îşi ducea fetiţa la şcoală, dar şi-a întrerupt fără nicio ezitare programul pentru a prinde un tâlhar.

Totul s-a întâmplat în plin centrul Braşovului. O femeie a fost tâlhărită de un tânăr de doar 15 ani din Covasna. Însă întreaga întâmplare a fost surprinsă de un subofițer de la ISU Brașov care se afla in timpul liber. „Suspectul a lovit-o in ceafa pe femeia, care a cazut, apoi a fugit dupa ce a reusit sa-i smulga geanta din brate. Am alergat dupa el cam 20- 30 de metri, l-am prins. Am cazut amandoi in zapada si ulterior am reusit sa-l imobilizez. Intretimp a venit si doamna. Am rugat-o sa sune la 112, insa n-a  reusit pentru ca era prea emotionata, prea speriata. Am scos eu telefonul din buzunar si am sunat la 112 si a venit un echipaj de Politie care l-a preluat pe suspect” a povestit plutonierul adjutant Pavel Onofraş, de la ISU Brasov.Plutonierul adjutant va fi recompensat de şefi pentru spiritul său civic.

Suspectul este un tânăr în vârstă de 15 ani  care este cercetat penal sub acuzaţia de tâlhărie, dar beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până când judecătorii vor pronunţa o sentinţă definitivă.

Comentarii

Ultimă oră