Sari la conținut

Un site celebru în întreaga lume dă de Halloween o noapte de cazare în castelul Bran

un-site-celebru-in-intreaga-lume-da-de-halloween-o-noapte-de-cazare-in-castelul-bran-

Cei care îşi doresc să petreacă o noapte în castelul Bran pot face acest lucru chiar în noaptea de Halloween, pe 31 octombrie, scrie Libertatea.

Un site celebru de rezervări oferă drept premiu o noapte de cazare în celebrul castel. Doi norocoşi vor dormi în Castelul Bran. Asta deoarece castelul îşi va deschide porţile pentru o noapte, în cadrul unui concurs organizat de siteul Airbnb, relatează The Telegraph. Gazda celor doi oaspeţi va fi chiar stră-nepotul scriitorului lui Dracula, Bram Stocker, – Dacre Stocker.

Pentru a avea parte de această experienţă, utilizatorii platformei Airbnb trebuie să trimită un comentariu în care să răspundă la întrebarea „Ce i-ai spune Contelui Dracula dacă te-ai întâlni cu el în castel?” până pe 26 octombrie. Oaspeţii vor putea vizita cele 57 de camere ale castelului, dar vor putea privi şi apusul de pe terasă.

„Un pasaj secret de la primul etaj conduce spre sala de mese, unde se va lua cina la lumina lumânărilor, preparată exact aşa cum este descrisă în romanul lui Bram Stocker – papricaş de pui. După o masă copioasă, veţi fi lăsaţi să dormiţi în sicrie luxoase, împodobite de catifea”, se arată în prezenterea de pe Airbnb.

Câştigătorii trebuie să aibă vârsta peste 18 ani şi să fie dispuşi să călătorească la Bran.

Comentarii

Ultimă oră