Sari la conținut

Un păgubit al Credit Europe Bank Braşov protestează căţărat pe un panou

Un bărbat care susţine că nu şi-a recuperat banii de la Credit Europe Bank Braşov a găsit un mod inedit să protesteze faţă de bancă. El s-a urcat pe un panou publicitar în Piaţa Unirii, din Bucureşti, potrivit romanialibera.ro. Bărbatul susţine că ar avea de recuperat de la bancă un milion de dolari.

"Mi-au furat un milion de dolari. Căutaţi pe Google: Credit Europe Bank Braşov şi veţi găsi detalii", spunea bărbatul de la aproape cinci metri înălţime, cât are panoul publicitar. "Banca Naţională a României încurajează hoţia", mai striga bărbatul, îmbrăcat într-o pereche de pantaloni negri şi o cămaşă cu mâneci lungi în carouri. La faţa locului au sosit pompierii şi poliţiştii pentru a-l convinge pe bărbat să coboare de pe panou.


Update. Bărbatul a susţinut că este cetăţean american de origine română de mai mulţi ani şi că a venit înapoi în România, dar a fost jefuit de bănci.

"La faţa locului au fost echipaje ale Poliţiei Capitalei. Bărbatul avea o revendicare legată de o bancă care l-a păcălit cu o anumită sumă. Bărbatul e din Braşov. A fost dat jos de poliţişti după aproximativ două ore de negocieri şi condus la Secţia 10 de Poliţie", a declarat pentru REALITATEA.NET, Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Bărbatul care a protestat ilegal riscă o amendă de 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii publice.

Comentarii

Ultimă oră