Sari la conținut

Un nou operator va intra pe piața telefoniei mobile din România. Promite abonamente de la 2 euro/lună

un-nou-operator-va-intra-pe-piata-telefoniei-mobile-din-romania-promite-abonamente-de-la-2-euroluna

Digital Cable Systems (DCS), operator telecom prin cablu care operează sub brandul AKTA, va lansa în România, pe 15 august 2017, servicii de telefonie mobilă, telefonie fixă şi internet, alături de televiziune analogică şi digitală.

    Pentru furnizarea de servicii de telefonie mobilă, care vor fi disponibile numai sub formă de abonament, Digital Cable Systems a semnat cu Telekom Romania Mobile Communications un contract de tip MVNO (Mobile Virtual Network Operator).

Un MVNO (Mobile Virtual Network Operator) este un operator care furnizează servicii de voce şi date mobile prin intermediul reţelei unui operator clasic de telecomunicaţii mobile, de la care închiriază, în baza unui acord comercial, servicii de acces la reţeaua de antene şi fibră optică a acestuia.

    Abonamentele pentru serviciile de telefonie mobile pornesc de la doi euro pe lună, unele dintre pachete urmând să conţină minute incluse atât naţional, cât şi în roaming, precum şi acces la internet mobil naţional.

    „Oferta noastră pentru serviciile de telefonie mobilă este gândită pornind de la specificul nişei pe care operăm deja cu servicii de cablu, internet şi telefonie fixă şi se adreseză nevoilor consumatorilor de servicii de telecomunicaţii din zonele rurale şi urbane mici. Configuraţia exactă a pachetelor va fi anunţată în momentul lansării”, a declarat Dan Voicu, director de marketing în cadrul DCS.

     La finalul lunii martie, AKTA a lansat canalul CINEMARATON, dedicat în exclusivitate cinematografiei româneşti şi care va difuza peste 1.000 de filme româneşti, artistice, documentare şi de animaţie.

Comentarii

Ultimă oră