Sari la conținut
un-kuweitian-ilegal-in-brasov

Poliţiştii Serviciului pentru Imigrări al judeţului Braşov au efectuat, în miez de noapte, un control pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor. În timpul verificărilor, a fost identificat, într-o locuinţă din oraş, un bărbat în vârstă de 51 de ani din Kuweit care nu a părăsit teritoriul României la expirarea dreptului de şedere. Ca urmare a celor constatate, poliţiştii Serviciului pentru Imigrări din Braşov au emis pe numele kuweitianului o comunicare de părăsire a teritoriului României întrucât este posesorul unei vize Schengen, prin care este obligat să plece din ţara noastră în termen de 3 zile. Totodată, cetăţeanul străin a fost amendat cu 400 de lei, conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului care reglementează regimul străinilor în României.

Poliţiştii vor organiza acţiuni de control şi în perioada următoare şi atrag atenţia cetăţenilor străini să acorde interes reglementărilor în ceea ce priveşte dreptul de şedere pe teritoriul României.

Detalii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon al Serviciului pentru Imigrări al Judeţului Braşov -  0268.32.42.88.

Comentarii

Ultimă oră