Sari la conținut

Un film inspirat din prima întâlnire dintre Barack şi Michelle Obama va apărea pe marile ecrane

un-film-inspirat-din-prima-intalnire-dintre-barack-si-michelle-obama-va-aparea-pe-marile-ecrane

Un film al cărui scenariu se bazează pe prima întâlnire dintre Barack şi Michelle Obama va apărea pe marile ecrane, în Statele Unite, în câteva săptămâni. Povestea iubirii dintre cei doi a început în 1989.

Prima întâlnire a cuplului prezidenial american a inspirat un film romantic, intitulat ”Southside with You”. Pelicula va avea premiera în Statele Unite, pe 26 august, relatează Reuters. La prima lor întâlnire, Michelle Obama avea vârsta de 25 de ani şi era avocat în Chicago, iar Barack Obama împlinea 28 de ani şi era asociat la aceeaşi firmă de avocatură la care lucra ea.

„Southside With You” include detalii pe care cuplul prezidenţial american le-a povestit despre prima întâlnire, în diferite interviuri. Dialogul celor doi este imaginat astfel încât să semene cât mai mult cu cel pe care l-ar fi avut soţii Obama.

Barack şi Michelle Obama sunt căsătoriţi din 1992. Ei s-au căsătorit după trei ani de la prima lor întâlnire. Cei doi au două fiice, Malia, în vârstă de 18 ani, şi Sasha, în vârstă de 15 ani.

Comentarii

Ultimă oră