Sari la conținut

Un eveniment plin de culoare în week-end: „Crosul Colorat” al studenților!

un-eveniment-plin-de-culoare-la-finalul-saptamanii-crosul-colorat-al-studentilor

La finalul acestei săptămâni, studenții pregătesc un eveniment plin de culoare! „Crosul Colorat” face parte din manifestarile dedicate Săptămânii Studenților Brașoveni!

Studenţii Universităţii „Transilvania“ vor alerga, la sfîrşitul acestei săptămîni, într-o cursă spectaculoasă nu prin lungimea sau greutatea ei, ci prin culoarea ei.

Duminică, 28 mai, studenţii vor lua startul la Crosul colorat al Universităţii „Transilvania“, alergînd 2,2 kilometri pe strada Lungă, de la Biserica Bartolomeu, pînă la capătul de la Casa Armatei.

În 28 mai 2017, între orele 12.00 şi 14.00, Asociaţia Studenţilor din Universitatea Transilvania organizează „Crosul colorat”. De această dată, crosul nu se va mai desfăşura ca în alți ani pe străzile din Centru, ci numai pe strada Lungă, linia de start urmând să fie la Biserica din Bartolomeu, iar cea de sosire la semaforul de la Casa Armatei. Pentru desfăşurarea crosului, Comisia de Circulaţie a avizat închiderea unei benzi de circulatie pe strada Lungă.

Sport, mișcare, alergare...dar și ceva inedit!

Pe parcursul traseului, participantii la Cros vor trece prin trei porţi cu praf colorat, astfel că vor termina cursa în culori.

Evenimentul aduna participanți de la toate specialitătile, dornici să se bucure de mișcare, pudră colorată și distracție.

Crosul Colorat îi invită pe studenți la o zi nebună și colorată, bună de petrecut cu colegii și prietenii. Cei prezenți pot alerga, merge sau face tumbe (dacă asta își doresc). Totul e să fie de acord, ca pe timpul alergării să aibă parte de culoare și la propriu și la figurat.

Evenimentul face parte din Săptămîna Studenţilor Braşoveni, care mai cuprinde (pe plan sportiv) şi Cupa Universităţii Transilvania la fotbal, Cupa Universităţii Transilvania la Biliard, Cupa Universităţii Transilvania la Bowling și Cupa Universităţii la Escaladă.

Mai multe detalii despre toate evenimentele desfășurate în Săptămâna Studenților Brașoveni puteți afla accesând pagina de socializare a Asociației Studenților din Universitatea Transilvania - ASUT https://www.facebook.com/asutbv/ .

Comentarii

Ultimă oră