Joi, 18 octombrie 2018, de la ora 19.00, la Teatrul Particular Braşov (Piața George Enescu nr. 2,) va fi pusă în scenă piesa „Sarmale cu dragoste”, o comedie în regia Ivonei Boitan.

  Un spectacol despre un el şi o ea, mai tomnatici, mai trecuţi de prima tinereţe, mai puţin plini de speranţe, în schimb tolbă de diagnostice. Cei doi se întâlnesc aştepând la medic. Din vorbă în vorbă, din analiză în analiză, descoperă că au multe în comun: cardiologul, fumatul, Crăciunul şi mai ales, sarmalele.

    Dorina Roman şi Mihai Guritan îi întruchipează pe Mimi şi Lică şi împreună devin Mimilică, cel mai hilar cuplu posibil.

  „Sarmale cu dragoste” este o comedie romantică în care iubirea se poate bucura de happy end și ține până la adânci bătrâneți. Dincolo de replicile amuzante piesa este o invitație de a ne trăi viașa și de a ne bucura de ea, fără să-i cerem perfecțiunea și fără s-o raportăm la un model ideal. Este practic un elogiu adus cuplurilor care deși încercate, rămân împreună.

  Preţul biletelor este de 40 de lei, respectiv 15 lei pentru elevi şi studenţi, iar rezervările pot fi făcute la numărul de telefon 0799 977 357.