Sari la conținut

Un Brașov al brașovenilor împreună Florian Staicu

un-brasov-al-brasovenilor-impreuna-florian-staicu

Mesajul meu către locuitorii acestui oraș este simplu: îmi doresc un Brașov al brașovenilor. Acest lucru înseamnă că cei aflați în putere trebuie să reprezinte nevoile oamenilor, nu pe cele ale partidelor sau ale unor persoane aflate în umbră. Din acest motiv, am ales să candidez independent politic. Iar față de alți candidați, această convingere a durat mai mult de o zi. Nu am cedat în fața presiunilor și nici în fața ofertelor, pentru că orașul are nevoie de o schimbare adevărată, nu doar de una aparentă.

În acest sens, am lansat astăzi o campanie prin care vreau să le demonstrez contracandidaților mei că brașovenii sunt mai mult decât niște voturi în campania electorală. „Brașovul e al tău”, este o campanie prin care arătăm că fiecare brașovean are dreptul și responsabilitatea să-și exprime nevoile și așteptările de la acest oraș.

De aceea, am pus la dispoziția brașovenilor pe pagina mea de Facebook  (hyperlink: https://www.facebook.com/staicuflorian) un set de materiale prin care ei pot să-și afirme poziția față de cele mai pregnante problemele ale orașului pe care le-am indentificat până acum. Mai mult, îi invit să participe la discuții pentru a stabili o listă de priorități și modalitățile prin care le putem rezolva cât mai curând.

Galerie foto: imagini din attach.

Comentarii

Ultimă oră