Sari la conținut

Un bărbat, în vârstă de 32 de ani a fost reținut de polițiștii brașoveni, după ce ar fi înjunghiat în piept un tânăr de 19 ani

un-barbat-in-varsta-de-32-de-ani-a-fost-retinut-de-politistii-brasoveni-dupa-ce-ar-fi-injunghiat-in-piept-un-tanar-de-19-ani

Un bărbat, în vârstă de 32 de ani a fost reținut de polițiștii brașoveni, după ce ar fi înjunghiat în piept un tânăr de 19 ani.


Incidentul șocant, de o violență ieșită din comun, a avut loc într-un restaurant din Brașov. Un tânăr de 19 a fost atacat cu cuțitul de un individ în vârstă de 32 de ani, din Săcele.

Cei doi bărbați, care se cunoșteau, se aflau într-un local în momentul în care au început să se certe. Disputa dintre ei a degenerat, iar într-un moment de furie bărbatul de 32 de ani a scos un cuțit și l-a lovit în zona pieptului pe tânărul de 19 ani.

Scandalagii au plecat din restaurant la scurt timp după incident, iar victima s-a îndreptat spre casă. Când a ajuns la domiciliu, tânărul s-a speriat de rana pe care i-a provocat-o amicul lui și a sunat la 112. Un echipaj de la Ambulanță l-a preluat și l-a transportat la spital pentru investigații medicale amănunțite, dar pe fir au intrat și polițiștii secției 1. În scurt timp, oamenii legii au identificat agresorul și l-au dus la audieri.

„În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul, în vârstă de 32 ani, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, au anunțat reprezentanții IPJ Brașov.

Comentarii

Ultimă oră