Sari la conținut
ultimul-meci-acasa

Vineri de la ora 17.00, baschetbalistele de la Olimpia CSU Brașov vor evolua pentru ultima dată în acest sezon în fața propriilor suporteri, în meciul al doilea din play-off-ul Ligii Naționale de baschet, în compania formației CSM Târgoviște. Chiar dacă diferența de valoare este netă în favoarea formației din Târgoviște, tehnicianul „olimpicelor”, Dan Calancea, promite că echipa sa se va bate pentru a termina acest sezon cu fruntea sus. „Diferența de valoare este mare între cele două echipe, dar vom încerca să dăm o replică foarte bună formației din Târgoviște. Sperăm ca fanii baschetului să vină în număr cât mai mare și vor avea parte de un spectacol”, a spus Dan Calancea.

Asfhord, primul transfer. Cum acest sezon se apropie de final, oficialii formației de sub Tâmpa au început să pregătească deja campionatul următor. Astfel mai marii de la Olimpia au discutat cu majoritatea jucătoarelor românce din echipă și în proporție de 90%, ele vor continua sub Tâmpa. Brașovenii au reușit și un prim transfer. Astfel americancaShuanda Ashford (foto în alb), care a evoluat în sezonul trecut la formația din Oradea, va juca în sezonul următor sub comanda lui Dan Calancea. Ashford poate juca extremă și pivot și a reușit o medie de 18,7 puncte pe meci, 8 recuperări pe meci și o eficiență de 19.1. „Ashford este o jucătoare de valoare. Dan a urmărit-o și și-a dorit-o la echipă iar noi am reușit să o convingem să semneze cu formația noastră. Sunt convins că este un câștig pentru echipă”, a spus președintele comisie de sport din cadrul Consiliului Județean Brașov, Dragoș Crăciun.

Avram pleacă în SUA. La capitolul plecări, Simina Avram ține capul de afiș. Tânăra baschetbalistă din Brașov a fost urmărită la un antrenament de responsabilul departamentului de recrutări, Gene Hill și de antrenorul principal, Wes Moore, de la echipa NC Women’s Basketball, și cel mai probabil va primi o bursă la colegiul din statul Georgia din SUA.

Comentarii

Ultimă oră