Sari la conținut

ULTIMĂ ORĂ: Urmărit internațional prins la Brașov (UPDATE: 11:30)

ultima-ora-urmarit-international-prins-la-brasov

UPDATE: ORA: 11:30

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale au depistat într-un restaurant din municipiul Brașov un brașovean de 25 ani,urmărit internațional,întrucât în data de 23.07.2013,autorităţile germane  au emis pe numele său mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii  de  evaziune fiscală. Tânărul menționat este suspectat că,în perioada ianuarie-aprilie 2010,în calitate de administrator al unei firme din Hamburg,Germania,a dedus ilegal din impozit suma de  213.000 euro.

Suspectul a fost prezentat de polițiști Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov,care a emis pe numele său  ordonanţă de reţinere,iar azi va fi prezentat Curţii de Apel Braşov,în vederea confirmării mandatului european de arestare și finalizării procedurilor de extrădare către autoritățile germane.

ORA: 10:03

Un bărbat dat în urmărire internațională a fost prins la Brașov.  Suspectul era căutat pentru evaziune fiscală de 213.000 de euro, comisă în Germania . Din primele informații bărbatul a fost găsit într-un local din Brașov în timp ce consuma băuturi alcoolice. Vom reveni cu amănunte.

Comentarii

Ultimă oră