Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Curtea de Apel din Braşov dă verdictul în privinţa măsurilor preventive pentru inculpaţii din dosarul retrocedărilor ilegale, la ora 13.00. Procurorii DNA Braşov au cerut instanţei arestarea celor 5 inculpaţi vizaţi, până acum, în anchetă. Este vorba despre Remus Truică, Dan Andronic, avocatul Robert Roşu, Marius Marcovici şi Lucian Mateescu. Şedinţa de judecată de la Curtea de Apel din Braşov în care s-a analizat propunerea procurorilor anticorupţie de emitere a mandatelor de arestare s-a încheiat la ora 02.30, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi a amânat pronunţarea pentru astăzi, la ora 13.00.
În arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Braşov s-au întors, din sala de judecată, Dan Andronic şi avocatul Robert Roşu, ale căror ordonanţe de reţinere emise de procurorii DNA Braşov încetează în această dimineaţă. Pentru Remus Truică, Marius Marcovici şi Lucian Mateescu ordonanţele de reţinere pentru 24 de ore au expirat chiar în timpul şedinţei de judecată, ei fiind în stare de libertate cel puţin până la pronunţarea sentinţei Curţii de Apel din Braşov. Toţi cei cinci inculpaţi neagă toate acuzaţiile.  
 
UPDATE: ORA: 16:30

       Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Curtea de Apel din Braşov a decis instituirea măsurii arestului la domiciliu pentru afaceristul Remus Truică, dar şi pentru avocatul Robert Roşu. În cazul inculpaţilor Dan Andronic, Marius Marcovici şi Lucian Mateescu a fost instituită măsura controlului judiciar. Sentinţa Curţii de Apel din Braşov nu este definitivă şi poate fi contestată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Cele 5 persoane sunt cercetate de DNA Braşov în dosarul retrocedărilor ilegale în valoare de 136 de milioane de euro.    

Nici un comentariu la articolul "ULTIMA ORĂ : Remus Truica și Dan Andronic au primit VERDICTUL Curții de Apel Brașov (UPDATE)"
Posteaza un comentariu

Nume

Comentariu

some error text here