Sari la conținut

A murit bărbatul prins sub malul de pământ (UPDATE: 15:50 - Galerie Foto)

ultima-ora-a-murit-barbatul-prins-sub-malul-de-pamant-update-1550-galerie-foto

UPDATE. 17.00. Avea 33 de ani şi trei copii acasă. Şi-a găsit sfârşitul căutând fier vechi la una din gropile de gunoi din oraş.
Pompierii au fost alertaţi  luni la orele amiezii că o persoană a fost  a fost acoperită de un mal de pământ, care se surpase. „Căuta fier  şi a căzut pământul pe el” a povestit un martor.
Un echipaj s-a deplasat în cel mai scurt timp la faţa locului unde tânărul fusese deja scos la suprafaţă de către fraţii săi.
„L-a prins pământul. Nu sunt condiţii de muncă, a venit aici ca să câştige o pâine.  Eram mai mulţi prin zonă şi când ne-am întors l-am văzut prins sub pământ. Am săpat toţi să-l scoatem afară şi am sunat imediat la 112” a povestit un frate de-al victimei.
Din păcate, după mai bine de 40 de minute de resuscitare, medicii de la SMURD nu au mai putut face nimic pentru bărbat, fiind constatat decesul.
„Ne-am deplasat imediat la faţa locului cu un echipaj SMURD şi un echipaj pentru descarcerare. Vorbim despre un bărbat de 33 de ani care a fost surprins sub un mal de pământ. Până la sosirea echipajelor de intervenţie acesta a fost scos de către fraţi; medicii i-au aplicat manevre de resuscitare timp de aproximativ 45 de minute, dar, din păcate, nu a răspuns, bărbatul fiind declarat decedat” a declarat lt. Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Braşov.

UPDATE: ORA: 15:50 - Primle imagini de la locul tragediei (Galerie Foto)

UPDATE: ORA:14:59

În ciuda manevrelor de resuscitare bărbatul prins sub malul de pământ nu a mai putut fi salvat. Medicii au declarat decesul în urmă cu câteva minute.

ORA: 14:36

O persoană a fost prinsă sub un mal de pământ. S-a întâmplat în urmă cu puţin timp în spate la REMAT. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov persoana a fost scoasă de sub pământ şi acum este resuscitată. Vom reveni cu amănunte

Comentarii

Ultimă oră