Sari la conținut

Incident grav la fabrica de prelucrare a uraniului din Feldioara! Două femei au fost arse (UPDATE: ORA:12:00 - Galerie Foto)

ultima-ora-incident-grav-la-o-uzina-din-feldioara-doua-femei-au-fost-arse-update-ora1200-galerie-foto

UPDATE: 12:00 - FOTO: Elicopterul care va transporta cele 2 victime la București a aterizat în urmă cu puțin timp la Ghimbav.

UPDATE: ORA: 11:35

Victimele sunt 2 femei! Una dintre ele ara arsuri pe 20% din suprafața corpului, iar cealaltă pe 40% din suprafața corpului. Din primele informații se pare că una dintre victime a inhalat și din substanțele periculoase și astfel are și arsuri interne. Incidentul s-a petrecut în jurul orelor 09:30 când în incinta uzinei ar fi izbucnit un incendiu. La fața locului au intervenit o ambulanță și un echipaj S.M.U.R.D. Cel mai probabil cele 2 femei vor fi transportate la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti.

.

ORA: 11:15

Un incident s-a petrecut în această dimineață la o uzină din Feldioara! 2 muncitori au suferit arsuri  de gradele 2 și 3. Victimele vor și transportate la Ghimbav de unde vor fi preluate de un elicopter pentru a fi transportate la spital. Vom reveni cu amănunte

Comentarii

Ultimă oră