Sari la conținut

ULTIMĂ ORĂ: Incendiu în subsolul clădirii SIF Transilvania (UPDATE: 23:16)

ultima-ora-incendiu-in-subsolul-cladirii-sif-transilvania-galerie-foto

UPDATE: 23:16

În incendiu a fost distrus, aproape în totalitate, un autoturism Mercedes, dar pompierii au reușit să salveze alte șapte mașini care se aflau în momentul izbucnirii focului în garajul subteran. Pentru moment cauza exactă a incendiului nu este cunoscută, dar din primele indicii pare a fi vorba despre un scurt-circuit. O acnhetă va stabili însă de la ce a pornit focul.

UPDATE: GALERIA  FOTO +  INFO UPDATE: 21:00

Echipajul S.M.U.R.D. a interveni pentru a acorda primul ajutor în cazul în care, în timpul intervenției, unuia dintre pompieri i s-ar face făcut rău. Parcarea subterană  fiind invadată și acum de un fum dens. Pentru moment nu se știe din ce cauză a izbucnit incendiul.

ORA: 20:35 TEXT + FOTO

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp în subsolul sediului SIF Transilvania Brașov. La fața locului au intervenit 3 autospeciale ale Inspectoratului pentru Sitauții de Urgență Brașov. În acest moment pompierii lucrează la stingerea focului. Din primele informații se pare că incendiul a izbucnit în parcarea subterana a clădirii. Sediul SIF Transilvania se află pe strada Nicolae Iorga , în spatele Oficilului Poștal numărul 1. În urmă cu câteva minute la fața locului a ajuns și un echipaj S.M.U.R.D. Revenim cu amănunte.

Comentarii

Ultimă oră