Sari la conținut

Incendiu de proporţii la Ghimbav! Arde mansarda unui bloc (UPDATE: ORA 18:07 - FOTO + VIDEO)

ultima-ora-update-ora-1736-incendiu-de-proportii-la-ghimbav-arde-mansarda-unui-bloc

UPDATE: VIDEO - SURSA: codlea-info.ro

UPDATE: ORA 18: 07

In momentul de fata circulatia pe DN1 este deviata. Toate masinile au fost redirectionate pe strazile din localitate.

UPDATE: ORA 17:48

Din primele informatii, incediul ar fi izbucnit din cauza unor muncitori care lucrau la mansarda imobilului situat pe DN1. Potrivit autoritatilor locale, constructorul blocului ar fi fosat amendat in repetate randuri, asta deoarece constructia nu a respectat conditiile legii.

UPDATE: ORA 17:36

6 autospeciale se chinue si la aceasta ora sa stinga flacarile. Incendiul a izbucnit la ultimul etaj al imobilului. In scurt timp flacarile au cuprins intreg acoperisul, Blocul a fost deconectat de la retelele de utilit[ti. La fata locului au sosit si mai multe echipaje de SMURD. Din fericire nu exista victime.

În urmă cu puţin timp un puternic incendiu a izbucnit la mansarda unui bloc din Ghimbav. Flăcările au câţiva metri înălţime. La faţa locului intervin mai mult echipaje de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov. Blocul a fost construit anul trecut. Din primele informaţii flăcările au afectat aproximativ 200 de metri pătraţi din mansarda clădirii. Mare parte din apartamente nu sunt locuite. Vom reveni cu amănunte.

Comentarii

Ultimă oră