Sari la conținut

ULTIMĂ ORĂ: Elena Udrea, ARESTATĂ preventiv pentru 30 de zile

ultima-ora-elena-udrea-arestata-preventiv-pentru-30-de-zile

Magistrații Înaltei Curți au admis cererea procurorilor DNA de arestare preventivă a Elenei Udrea. Ea va fi arestată preventiv pentru 30 de zile în dosarul "Gala Bute", aceasta urmând să fie încarcerată în Arestul central al Poliţiei Capitalei, a decis miercuri Instanţa Supremă. Elena Udrea a fost miercuri de dimineaţă la ÎCCJ, unde a dat declaraţii timp de o oră şi jumătate.

„A trebuit să vorbesc despre lucrurile pe care le-am făcut ca ministru și pentru care eu sunt mândră. Îmi pare rău că sunt puse sub semnul întrebării din cauza unora care n-au înțeles ce treabă aveau în minister”, a spus Udrea cu ochii în lacrimi, scrie click.ro.

• Fostul ministru va fi încarcerat în arestul Poliției Capitalei

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis in urma cu putim timp sa emita mandate de arestare pe numele Elenei Udrea in dosarul "Gala Bute". Fostul ministru va fi incarcerat in arestul Politiei Capitalei. Elena Udrea este urmarita penal pentru luare de mita si folosirea influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite in dosarul "Gala Bute". Marti, la iesirea de la DNA, Udrea a declarat ca procurorii i-au adus la cunostinta invinuirile si se asteapta sa fie formulata o noua cerere de arestare pe numele sau. Camera Deputatilor a avizat, luni, ultimele cereri ale procurorilor de urmarire penală si arestare preventiva a fostului ministru acuzat de luare de mita in dosarul privind organizarea Galei Bute, scrie cancan.ro.

Comentarii

Ultimă oră