Sari la conținut

ULTIMĂ ORĂ: Comisie specială pentru Macedonschi în CL Braşov

ultima-ora-comisie-speciala-pentru-macedonschi-in-cl-brasov

S-a înfiinţat o nouă comisie în Consiliul Local, special pentru Christian Macedonschi. Aceasta este soluţia pe care au găsit-o aleşii din legislativul municipal pentru a rezolva problema creată prin refuzul majorităţii de a-l introduce pe Macedonschi într-una dintre comisii. Aşadar, noua structură va avea numărul 8 şi se va ocupa de problematica drumurilor, parcărilor şi transportului din Braşov.
Noua comisie înfiinţată de majoritatea Consiliului Local are cinci membri: Sergiu Chifu (PDL) care este şi preşedintele comisiei, Christian Macedonschi, Mircea Boricean, Mihail Tarbă şi Szente Ladislau. Pentru stoparea scandalului pornit de Cristian Macedonschi, din cauza că nu a fost primit să activeze în nicio comisie din cele şapte, legislativul a găsit o soluţie, motiv pentru care a fost convocată o şedinţă, de îndată. Este vorba despre o hotărâre de modificarea regulamentul ce prevede numărul, denumirea şi componentă comisiilor de specialitate ale consiliului local.
„În sfârşit avem un Consiliu Local care mai avea două zile şi trebuia să se dizolve. Cred că ar trebui să fim mai cerebrali şi mai echilibraţi şi să nu avem accente politice pentru că numai alegeri anticipate nu ne trebuiau acum!” a declarat primarul George Scripcaru.
„Consiliul Local a identificat aceste noi domenii şi aici fac referire la resurse naturale, resurse, sport şi parcări. Adică, obiecte de activitate care nu erau cuprinse în celelalte comisii, de aceea s-a înfiinţat comisia cu numărul opt.” a adus precizări Sergiu Chifu, preşedinte Comisia 8  din Consiliul Local Braşov.
Christian Macedonschi a fost votat secretar al comisiei 8, în lipsă, fiind absent motivat. Liderul Forumului german este plecat într-o delegaţie prin Europa. La sfârşitul acestei săptămâni este programată o altă şedinţă de plen.

Comentarii

Ultimă oră