Sari la conținut

Bancă din Brașov, jefuită în această dimineață (FOTO + VIDEO)

ultima-ora-banca-din-brasov-jefuita-in-aceasta-dimineata-foto-video

UPDATE: 11:10 - Primele imagini și declarații de la fața locului!

VIDEO - Declarație cms șef Liviu NAGHI - purtător de cuvânt IPJ Brașov, declarații martori

Primele informaţii furnizate de poliţişti arată că jaful a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în jurul 03.00, la o filială a Băncii Transilvania din cartierul Răcădău din municipiul Braşov. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Liviu Naghi, a declarat că, potrivit imaginilor surprinse de camerele de luat vederi ale băncii, în unitatea bancară au intrat două persoane care au forţat uşa de acces. Conform sursei citate, cei doi au desprins apoi cutia de valori şi au fugit, lăsând la locul faptei mai multe obiecte, printre care şi ranga cu care au acţionat. După ce au furat caseta de valori care cântăreşte aproximativ 50 de kilograme, cei doi atacatori au fugit din bancă, intervenţia acestora durând aproximativ 40 de secunde. În aproximativ cinci minute de la declanşarea alarmei, la faţa locului a ajuns o echipă de la firma de pază cu care banca avea contract, însă hoţii fugiseră. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, în cutia de valori se aflau peste 200.000 de lei, însă prejudiciul urmează să fie stabilit împreună cu reprezentanţii băncii. La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii fac cercetări la faţa locului, iar cei doi suspecţi sunt căutaţi, scrie adevarul.ro.

UPDATE: ORA:09:33 - Bancă jefuită cu ranga în doar 50 de secunde

Incredibil! Potrivit unor informații de ultimă oră hoții au folosit o rangă pentru a intra în bancă. Au furat cutia de valori în doar 50 de secunde. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere. Potrivit unor surse jaful a fost comis dimineață în jurul orelor 03:00.

ORA:09:21

Jaf în timp record la o bancă din Brașov. Banca a fost prădată de hoți în doar 50 de secunde, relatează B1 TV. În nici un minut, hoții au reușit să fure 200.000 lei. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, Liviu Naghi, hoții au intrat în bancă prin forțarea unui butuc și au furat o casetă de valori.

Comentarii

Ultimă oră