Sari la conținut

Autocar cu 46 de pasageri răsturnat pe DN1 între Codlea și Vlădeni (Galerie FOTO + VIDEO)

ultima-ora-autocar-cu-46-de-pasageri-rasturnat-pe-dn1-intre-codlea-si-vladeni-galerie-foto

ORA:06:34

Grav accident de circulație pe DN1 între localitățile brașovene Codlea și Vlădeni. Un autocar cu 46 de pasageri s-a răsturnat. La fața locului se află mai multe echipaje S.M.U.R.D. Vom reveni cu amănunte

UPDATE: 07:30 - Primele imagini de la locul accidentului (Galerie FOTO)

Reprezentanții Poliției Județului Brașov au declarat că accidentul s-a produs la ieșirea din localitatea Codlea, pe sensul de mers către Făgăraș. ”Coducătorul autocarului nu a păstrat distanța față de un atelaj hipo care circula în fața sa și a lovit atelajul după care a ieșit de pe șosea”, a declarat Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Poliției Județului Brașov. Autocarul transporta turiști care mergeau la o mănăstire din județul Hunedoara. Circulația nu este blocată în zona producerii accidentului, scrie evz.ro.

Din cei 46 de călători, nouă au fost răniți și sunt acum la Spitalul Județean Brașov. Surse medicale spun că starea de sănătate a victimelor este bună.Potrivit șoferului, aceștia erau localnici din Codlea și călătoreau spre o mănăstire. Căruțașul a declarat corespondentului Digi24 că era perfect vizibil, că purta vestă reflectorizantă și că avea semnale luminoase în funcțiune. În acel loc, scuarul nu permite trecerea în același timp pe această bandă și a căruței și a autocarului. Din declarațiile căruțașului, autocarul circula cu viteză.

UPDATE: 07:45 - FOTO + VIDEO - ISU Brașov

Comentarii

Ultimă oră