Sari la conținut

Accident pe DN 13! O persoană a MURIT (GALERIE FOTO) UPDATE 11:55

ultima-ora-accident-pe-dn-13-o-persoana-a-murit-update-ora1119

Un grav accident rutier s-a produs vineri dimineaţă pe DN 13, în zona Valea Bogăţii. Este vorba de două tiruri care s-au ciocnit frontal. Echipajele SMURD ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe unul dintre şoferii implicaţi.  Din primele cercetări, se pare că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Cele două autotrenuri s-au ciocnit frontal în Pădurea Bogăţii, după ce unul dintre mastodonţi a derapat într-o curbă din cauza şoselei umede. Unul dintre tirurile implicate în accident este înmatriculat în Covasna, iar cel de al doilea în Ungaria. Din păcate şoferul care circula regulamentar nu a mai putut fi salvat de medicii ajunşi în cel mai scurt timp la locul accidentului. „Intervenţia a fost foarte dificilă. În urma impactului dintre cele două autotrenuri, au rezultat două victime, una dintre persoane din păcate a decedat,  vorbim de un bărbat de 51 de ani care a rămas prins între fiarele autoturismului”, a declarat lt. Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Braşov. Cea de-a două victimă, un bărbat de 55 de ani a fost transportat  în stare gravă la spitalul judeţean din Braşov. „Din primele verificări rezultă faptul că pe DN 13, în condiţiile unui carosabil ud, conducătorul unui autotren, circulând cu o viteză neadaptată acestui sector de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un alt autotren. În urma acestui impact, a rezultat decesul unui conducător şi rănirea celuilalt”, ne-a spuscms. sef de politie Claudiu Tămârjan, şeful serviciului rutier Braşov. „Nu a intrat în nicio depăşire. Pur şi simplu a derapat, iar cel care venea de pe contrasens a tras  cât de mult a putut pe dreapta”, ne-a spus un martor. „A derapat cel cu număr de Covasna şi a intrat pe contrasens. Suntem cam de o oră şi ceva aici şi aşteptă”, ne-a declarat un alt martor. Circulaţia pe DN 13 între Braşov şi Rupea a fost blocată mai multe ore  pe ambele sensuri de mers, iar coloanele de maşini au format cozi pe mai bine de  cinci  kilometri. Din primele cercetări ale  poliţiei se  arată că unul dintre tiruri a intrat pe contrasens,  deoarece şoferul nu a redus viteza în curbă.

UPDATE ORA:11:55 - GALERIE FOTO

UPDATE ORA:10:50 - Primele imagini de la locul accidentului

O persoană a murit în accidentul de pe DN13. Un TIR este înmatriculat în Covasna, iar cel de-al doilea în Ungaria!

UPDATE ORA:10:41

Traficul pe DN 13 este blocat şi la acestă oră pe Valea Bogăţii, potrivit reporterului BraşovulTĂU.ro, care se află la faţa locului, coloanle de maşini se întind pe mai bine de PATRU kilometri în ambele sensuri de mers!

ORA:09:41

În urmă cu puţin timp a avut loc un accident pe DN13, pe Valea Bogăţii. În incident au fost implicate două tiruri. Din primele informaţii se pare că o persoană este încarcerată. Circulaţia în zonă este îngreunată din cauza accidentului. Vom reveni cu detalii.

Comentarii

Ultimă oră