Sari la conținut

Autobuz RAT implicat într-un accident pe Drumul de Poiană! Un MORT și 7 RĂNIȚI (FOTO + VIDEO)

ultima-ora-autobuz-rat-implicat-intrun-accident-pe-drumul-de-poiana-un-mort-si-7-raniti-galerie-foto

Un  grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe Drumul spre Poiana Brașov. Din primele informații o persoană a murit, iar alte 7 sunt grav rănite. La fața locului se deplasează mai multe echipaje S.M.U.R.D.

În accident a fost implicat un autoturism și un autobuz ale Regiei Autonome de Transport Brașov, plin cu călători. Potrivit martorilor vehiculul a intrat în autobuzul RAT. În mașina mică se aflau cinci tineri. Șoferul a rămas încarcerat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar şef Liviu Naghi, citat de Mediafax, şoferul unui autoturism care se deplasa dinspre Braşov spre Poiana Braşov a intrat pe contrasens cu viteză şi s-a ciocnit cu un autobuz al Regiei de Transport, care cobora din Poiană. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţi de Urgenţă (ISU) Braşov, pe lângă victimele din autoturism, au mai fost răniţi uşor doi călători din autobuz, unul dintre aceştia refuzând transportul al spital. Circulaţia în zonă a fost oprită mai bine de o oră.

"În data de 10.08.2014,în  jurul orei 18.40,un zărneștean de 21 de ani conducea un autoturism,pe D.N.1E,din direcția Brașov spre Poiana Brașov și,ajungând la km 7 + 160m,nu a adaptat viteza la condițiile de drum,curbă la dreapta,a pătruns pe contrasens,unde autoturismul condus de el a intrat în coliziune frontală cu un  autobuz R.A.T.Brașov,care circula din sens opus.Accidentul s-a soldat cu decesul unei tinere de 18 ani aflată în autoturism,precum și cu rănirea conducătorului autoturismului,a altor trei persoane aflate în autoturism și a unei persoane de sex feminin aflate în autobuz.Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Brașov,cu conducătorul autoturismului în stare de libertate,sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă." potrivit unui comunicat de presa transmis de IPJ Brasov.

VIDEO: Imagini de la locul accidentului - declarații RAT Brașov ISU Brașov

Comentarii

Ultimă oră