Sari la conținut

ULTIMĂ ORĂ: 41 de angajați intoxicați la o fabrică din Prejmer (UPDATE: ORA 12:36 - VIDEO)

ultima-ora-23-de-angajati-intoxicati-la-o-fabrica-din-prejmer

UPDATE: ORA: 12:36 - Cele mai noi informații despre starea de sănătate a victimelor! - declarație Adrian Albotă - manager SPJ Brașov

În total 41 de persoane au fost intoxicate, dintre acestea 16 au necesitat internarea. Una dintre victime a fost mutată la o clinică privată după ce s-a aflată că este însărcinată în 5 săptămâni. Toţi angajaţii parcului industrial din Prejmer au fost evacuaţi şi trimişi acasă.

PRIMELE IMAGINI

UPDATE: ORA: 09:07

Angajaţii unei fabrici de piese auto din Prejmer, judeţul Braşov, au acuzat, vineri dimineaţa, stări de leşin şi ameţeli. La faţa locului s-au deplasat 16 echipaje de prim ajutor pentru a prelua oamenii. Potrivit primelor informaţii, aceştia s-au intoxicat. "17 persoane au fost transportate la spital. Sunt conştiente cu funcţii vitale stabile. În continuare 9 persoane sunt evaluate la faţa locului. Este vorba de intoxicaţie cu substanţe gazoase", a declarat şeful SMURD Braşov la RomâniaTV.

ORA: 08:49

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov intervin în acest moment în localitatea Prejmer la o societate unde 23 de angajați  s-au intoxicat cu gaz. 17 dintre victime sunt deja în drum spre spital, iar alte 6 persoane sunt evaluate la fața locului. 18 echipaje SMURD și ambulanțe au intervenit la fața locului.

Comentarii

Ultimă oră