Sari la conținut

U Cluj - Unirea Tărlungeni 0-0: punct mare pe Cluj Arena

u-cluj-unirea-tarlungeni-00-punct-mare-pe-cluj-arena

Unirea Tărlungeni a continuat seria bună de rezultate şi în deplasarea de la Universitatea Cluj, acolo unde echipa lui Dan Bona a remizat alb. Fără cinci jucători providenţiali, formaţia braşoveană putea să dea lovitura prin Forika în repriza a doua, însă chiar şi acest punct este preţios în lupta pentru supravieţuire.

Tărlungeniul a început cursa de recuperare, iar punctele încep să se adune în dreptul echipei braşovene. De 4 etape, Unirea nu a mai cunoscut gustul înfrângerii, timp în care a înregistrat o victorie şi trei remize, ultima obţinută în deplasare cu Universitatea Cluj.

Pe Cluj Arena se anunţa un joc dificil, în condiţiile în care Dan Bona nu se putea baza pe Dâlbea, Liviu Nicolae şi Chirciu, toţi accidentaţi, dar nici pe Burlacu şi Şerban, suspendaţi. Rezultatul alb a fost apărat încă de la început cu dârzenie de braşoveni, care au făcut un joc defensiv exemplar şi nu le-au dat nicio şansă puştilor clujeni să se apropie de careul lui Muţiu.

În repriza a doua, Tărlungeniul putea chiar să dea lovitura, însă Forika nu a găsit spaţiul porţii cu o lovitură de cap din corner. Până la final, braşovenii au reuşit să menţină departe pericolul şi doar în prelungiri Greu a avut o tentativă, însă a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, după ce a simulat un fault în careu.

Cu acest punct, Unirea a ajuns la cota 12 şi se menţine la două lungimi distanţă de FC Caransebeş.

Comentarii

Ultimă oră