Sari la conținut

Turneul Stradivarius 2013 s-a încheiat. Cât s-a strâns din donaţii

turneul-stradivarius-2013-sa-incheiat-cat-sa-strans-din-donatii

Violonistul Alexandru Tomescu a reusit sa stranga 13 500 de euro pentru copiii sprijiniti de Hope and Homes for Children Romania in cadrul Turneului National Stradivarius Bach to Basics. Turneul caritabil a inceput in 10 mai la Brasov şi s-a incheiat pe 29 mai, cu un ultim recital sustinut in Catedrala Sf. Iosif din Capitala. Turneul National Stradivarius Bach to Basics a ajuns in total in 12 orase din Romania. Banii stransi vor fi folositi de Hope and Homes for Children Romania pentru construirea unor case de tip familial in Sectorul 6 al Bucurestiului.

„Un copil fericit care traieste in conditii normale si are parte de afectiune si ingrijire este adultul competent de maine. Daca prin muzica pot reusi sa ii sensibilizez pe oameni in ceea ce priveste aceasta cauza, atunci cred ca am realizat un pas in plus catre un viitor mai bun nu doar pentru acesti copii, ci si pentru societatea in care traim.“ a spus Alexandru Tomescu.


Având ca deviză „O casă şi o familie pentru fiecare copil”, Hope and Homes for Children este o fundaţie care în cei 15 ani de activitate a reușit să închidă toate orfelinatele de tip vechi din judeţul Maramureş, schimbând viețile a aproape 20.000 de copii, pe care i-a relocat fie în familiile de provenienţă, fie în asistenţă de tip maternal, fie în case de tip familial, oferindu-le o şansă la o viaţă cât mai apropiată de normalitate.

Comentarii

Ultimă oră