Sari la conținut

Turneu Internațional de handbal masculin pt copii la Sala Sporturilor

turneul-international-de-handbal-masculin-pt-copii-la-sala-sporturilor-

Liceul cu Program Sportiv Brașov susține un schimb de experiență cultural-sportiv în cadrul parteneriatului Brașov – Nürnberg! Drept urmare, handbaliștii Liceului cu Program Sportiv Brașov vor disputa un meci cu echipa „TV Eibach 03” Nürnberg.


  Liceul cu Program Sportiv Brașov organizează în data de 5 septembrie 2018, între orele 9.00-17.00 la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” din Brașov, Turneul Internațional de Handbal Masculin pentru sportivii născuți în anul 2003 și după.


   Delegația din Germania va fi reprezentată de echipa TV Eibach 03 Nürnberg și este prezentă la Brașov între 4 - 9 septembrie 2018 pentru o serie de meciuri de handbal masculin și evenimente culturale.

Echipa de handbal masculin a Liceului cu Program Sportiv Brașov, coordonată de antrenor Cristina Romilă, a participat în 2017 și 2018 la un program de pregătire și la meciuri în Germania, gazde fiind partenerii din Nürnberg.

    Meciurile vor fi arbitrate de: Chicuș Constantin, Dudău George, Dudău Robert, Trofin Viorel și Spînu Alexandru.

Liceul cu Program Sportiv Brașov va funcționa într-un nou sediu, pe strada Zizinului nr. 144, începând cu anul școlar 2018-2019.

Comentarii

Ultimă oră