Sari la conținut

Turiștii pot vizita cu un bilet unic nouă muzee din Brașov

turistii-pot-vizita-cu-un-bilet-unic-noua-muzee-din-brasov

Bilet unic de vizitare a instituțiilor muzeale din subordinea administraţiei publice judeţene. Nouă obiective muzeale din Brașov vor avea acest bilet unic, la care vor fi adăugate încă două, din cadrul Muzeului Județean de Istorie Brașov, în momentul în care acestea îşi vor deschide porţile: Secția Bastionul Graft de pe Aleea după Ziduri şi Muzeul Sportului şi Turismului Montan, care este în curs de amenajare în clădirea Olimpia.


Preţul aprobat de consilierii județeni pentru Biletul unic este de 25 de lei pentru adulţi, 20 lei pentru pensionari, 5 lei pentru copii şi 50 de lei pentru pachetul destinat unei familii formate din doi adulţi şi doi copii.


Biletul unic de vizitare va avea o valabilitate de 15 zile, astfel încât cei care îl cumpără să aibă timp să viziteze toate muzeele, inclusiv cele de la Săcele şi Rupea.


Macheta pentru Biletul unic a fost deja definitivată şi urmează lansarea procedurilor de achiziţie a serviciilor de tipărire. Pentru început, acest tip de bilet se va putea achiziţiona doar în format fizic, de la oricare dintre muzeele aflate în subordinea Consiliului Judeţean Braşov.
În paralel cu Biletul unic, muzeele braşovene vor continua să pună în vânzare actualele bilete individuale de intrare.

Comentarii

Ultimă oră