Sari la conținut

Trusou pentru bebeluşii care se vor naşte în Braşov

trusou-pentru-bebelusii-care-se-vor-naste-in-brasov

 De anul trecut, Primăria Braşov a demarat un program de susţinere a natalităţii prin oferirea unor cadouri nou-născuţilor, respectiv a unui trusou în valoare de 1.500 de lei.


   Pentru a continua programul, edilii Brașovului au derulat o licitaţie prin care să stabilească un furnizor al acestor produse, ţinând cont că actualul contract a expirat.


   Câştigătoare a licitaţiei a fost desemnată tot compania Intersport care a furnizat produsele şi până acum, valoarea totală până la care va ajunge contractul fiind de 3 milioane de lei.


   Conform estimărilor Direcţiei de Asistenţă Socială, pe perioada contractului, ar urma să fie achiziţionate între 1.800 şi 2.000 de astfel de trusouri, în funcţie de numărul de nou-născuţi.


    Condiţia de acordare a acestora este ca părinţii să fie domiciliaţi în municipiul Braşov.

Trusoul conţine produse destinate nevoii de creştere şi îngrijire a copiilor în primele trei luni de viaţă, de la hăinuţe, prosop, păturică, la biberoane, termometru, absorbante sau şerveţele. Principala cerinţă în ceea ce priveşte hăinuţele livrate este ca acestea să fie realizate 100% din bumbac organic, fără aplicaţii cauciucate, în culori vii, nontoxice şi diferenţiate pe gen.

Comentarii

Ultimă oră