Sari la conținut

Trupa Cargo susține sâmbătă un concert la Braşov!

trupa-cargo-sustine-sambata-un-concert-la-brasov

Cargo, una dintre cele mai iubite formaţie rock din România, ajunge pentru prima dată, pentru un concert, la Kruhnen Musik Halle din Braşov.

Înfiinţată la Timişoara în 1985, trupa Cargo a revoluţionat rockul românesc prin al sau hard rock, încă de la primul album „Povestiri din gară”.

Au cunoscut succesul cu albumul din 1995, „Destin” iar gloria absolută în 1998, de Sânziene, când au lansat „Ziua Vrăjitoarelor” şi o broşură intitulată „Jurnal de bord”, cu textele tuturor cântecelor şi biografia oficială a trupei.

La începuturile anilor 2000 au lansat „Bagă-ţi minţile în cap”, iar în 2007 au scos pe piață un album „Best Of” intitulat XXII ce conţine 22 dintre piesele trupei.

Cele mai recente single-uri ale trupei „Nu mă lasă să-mi fie dor” şi „A 5-a dimensiune” s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public.

„«A 5-a dimensiune» vorbeşte despre panica oamenilor cu privire la sfârşitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune în alta”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei. „În plus, în piesa este vorba şi despre dorinţa de eliberare a omului modern din junglă vieţii moderne, într-o altă lume, într-o altă dimensiune”, au completat ceilalţi membri ai trupei.

   Cargo înseamnă Adi Barar – chitara, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tăvi Pilan- tobe, Ionuţ Cîrja – clape şi Alin Achim – bass.

Concertul de la Braşov va avea loc în data de 28 octombrie 2017, de la ora 21:00, la Kruhnen Musik Halle (Strada Nicolae Titulescu nr. 4, Brașov), preţul unui bilet fiind de 40 de lei.

Comentarii

Ultimă oră