Sari la conținut
trucuri-care-te-ajuta-sa-ai-un-par-perfect

In medie, o femeie sta in fata oglinzii minimum o ora pentru a se pregati inainte sa iasa din casa. Indiferent de locatia in care ajunge, femeia trebuie sa arate bine si sa fie ingrijita. Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa iti aranjezi parul mai repede!

1. Curata-ti peria in fiecare zi :Curata firele de par de pe perie si astfel vei elimina si reziduurile lasate de produsele pentru ingrijirea parului. Asa podoaba ta capilara nu se va mai ingrasa repede.

2. Foloseste periuta de dinti pentru a imblanzi firele rebele :Aplica putin fixativ pe firele rebele si cu ajutorul unei periute de dinti, piaptane-le pana nu mai sunt vizibile. Fixativul le va mentine la locul lor, iar tu vei avea un aspect ingrijit.

3. Foloseste agrafa de par corect :Daca pana acum ti-ai prins parul cu partea incretita de la agrafa spre exterior, ei bine, ai folosit GRESIT agrafa! Aceasta se foloseste invers, cu partea plata spre exterior.

4. Foloseste sampon uscat : Daca ai parul gras, dar esti prea obosita sa il mai speli, iata solutia! Aplica sampon uscat la radacina parului inainte de culcare. A doua zi vei avea un look fresh si nimeni nu isi va da seama ca nu ti-ai spalat parul cu o zi in urma. Continuarea pe teotrandafir.com.

Comentarii

Ultimă oră