Sari la conținut

Trofeul Teliu, pe DN 10. Cum se modifica circulația

trofeul-teliu-pe-dn-10-cum-se-modifica-circulatia

Peste 75 de concurenţi vor participa la Trofeul Teliu, reprezentând cea de-a şasea etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, urmând ca pentru desfăşurarea competiţiei să fie închis traficul pe Drumul Naţional 10, între judeţele Braşov şi Covasna, sâmbătă şi duminică.

La start se vor alinia 75 de concurenţi. Având o lungime de 3,55 kilometri şi o diferenţă de altitudine de 147 metri între start şi finish, traseul Trofeului Teliu combină zonele de viteză cu virajele tehnice, aflându-se pe lista de trasee favorite a multor piloţi din campionat.

Sâmbătă, sunt programate trei runde de recunoaşteri şi trei runde de antrenamente cronometrate, acestea din urmă urmând să decidă ordinea de start pentru manşele de concurs. Cele două urcări de concurs vor avea loc duminică, de la orele 14:15, respectiv 17:00, după ce în prealabil piloţii vor mai avea la dispoziţie încă două runde de recunoaşteri.

Pentru desfăşurarea competiţiei, DN 10, între Teliu (judeţul Braşov) şi Brădet (judeţul Covasna), va fi închis traficului rutier în intervalele orare ce coincid cu desfăşurarea concursului.

Circulaţia va fi restrictionată sâmbătă, în intervalul orar  08:30 – 13:30 şi 15 – 20, dar şi duminică, între 08 – 12 şi 14 – 20.

Comentarii

Ultimă oră