Sari la conținut
trenurile-zapezii-2021

Iarna, vacanțele la munte sunt cele mai îndrăgite. Dacă v-ați stabilit deja programul, aveți varianta de a merge cu trenul - o modalitate sigură și confortabilă de călătorie pentru a evada către pârtiile de schi şi săniuş.

CFR Călători vine cu o ofertă de călătorie. Este vorba despre Trenurile Zăpezii 2021, ofertă valabilă din 4 ianuarie până pe 28 februarie 2021. Astfel, turiștii și pasionații sporturilor de iarnă se pot bucura de o reducere de 25% la trenurile, care au ca destinație/plecare cele mai căutate staţiuni montane cum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei.

Reducerea de 25% se acordă de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinație una din staţiile: Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Brașov, Vatra Dornei Băi sau Vatra Dornei. Cu oferta Trenurile Zăpezii 2021 preţul biletului pe ruta București – Predeal este de 30,60 lei, cu 8,90 lei mai puţin faţă de preţul întreg; pe ruta Satu Mare – Predeal prețul biletului este de 84,15 lei, cu 26,75 lei mai puţin față de tariful întreg; pentru ruta Constanţa – Brașov preţul biletului este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin față de tariful întreg.

Reamintim că pentru zilele de sfârșit de săptămână, pentru deplasarea între stațiunile de pe Valea Prahovei, poate fi utilizată oferta de weekend Valea Prahovei prin care se aplică reduceri de 31% - 56% de vineri până duminică, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia - Brașov și retur.

Comentarii

Ultimă oră