Sari la conținut

Trei licee din Marea Britanie își prezintă oferta educațională la Brașov

trei-licee-din-marea-britanie-isi-prezinta-oferta-educationala-la-brasov

Instituţiile de învăţământ preuniversitar din Mare Britanie vin să discute cu părinţii şi elevii români, la ei acasă, într-o acțiune desfășurată în țara noastră în perioada 20-25 noiembrie 2017. În cadrul Top Education Tour (a V-a ediție), trei licee din Marea Britanie se prezintă părinţilor şi elevilor din Braşov!


     În Braşov, reprezentanţii a trei instituţii din Marea Britanie se întâlnesc în cadrul Top Education Tour, pe 21 noiembrie 2017, la Kronwell Braşov Hotel, sala Ceremonies III. Evenimentele vor începe la ora 17.30, cu prezentări făcute de către reprezentanţii celor trei instituţii, urmate de discuţii libere cu părinţii şi elevii prezenţi.

Cu această ocazie, elevii interesați să studieze la un liceu de elită din străinătate și familiile acestora pot afla mai multe informații atât despre programele oferite de școlile înscrise în program, cât și despre oportunitățile și beneficiile studiului în străinătate direct de la reprezentanții EduTaberelor Bucksmore Education și ai liceului d’Overbroeck’s College, ambele făcând parte din Oxford International Group, alături de reprezentanții Cardiff Sixth Form College.

De asemenea, în cadrul Top Education Tour va avea loc lansarea noilor cataloage pentru edutabere şi licee de elită pentru 2018, unde cei interesaţi vor putea vedea care sunt cele mai populare şi noi destinaţii de studiu şi cum pot obţine burse de studiu şi reduceri la taberele de vară.

„Dacă în trecut îşi permiteau să-şi trimită copilul la o şcoală de elită din străinătate doar părinţii cu venituri foarte mari, astăzi accesul la aceste studii este mult mai larg. Există o serie de facilităţi financiare care vin în sprijinul părinţilor, de la burse până la diverse reduceri oferite de instituţiile în cauză. În 2018, bursele la unele insituţii preuniversitare pe care le reprezentăm pot ajunge să acopere şi 50% din taxa de şcolarizare. Pentru cei care vor să experimenteze pe o periodă mai scurtă sistemele de învăţământ din străinătate sau să-şi îmbunătăţească abilităţile la limbile străine există programele de edutabere organizate de instituţii prestigioase, unde se pot obţine reduceri de până la 5%”, a explicat Teodora Răducanu, manager Departament Licee în Străinătate, la IntergralEdu.

Bucksmore Education le oferă copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 19 ani, programe de edutabere care cuprind cursuri de limba engleză, de pregătire academică și pregătesc copiii pentru admiterea la licee sau în univesități de elită din Marea Britanie. Cursurile se desfășoară în grupe mici și sunt concepute după modelul universităților Oxford și Cambridge, fiind susținute în mare parte de profesori de la cele două universități.

Comentarii

Ultimă oră