Sari la conținut

Un bar deschis la parterul unui bloc de pe strada Hărmanului a adus clienţi care îşi clienţi care îşi fac nevoile sub ferestrele locatarilor şi angajaţi nervoşi care folosesc pumnii şi picioarele pentru a rezolva conflictele.

De când barul s-a deschis la parterul blocului, mai exact acum trei ani, locatarii de pe strada Hărmanului 76 nu mai au linişte.

Toaleta de sub geam.

Cei care locuiesc deasupra localului se plâng de faptul că în fiecare seară este gălăgie, iar clienţii localului îşi fac nevoile sub geamurile lor. „Este inadmisibil, sunt foarte mulţi clienţi care nu mai găsesc toaleta şi îşi fac nevoile sub geamurile noastre. Nu poţi să aeriseşti în casă din cauza mirosului insuportabil. Nu e o problemă de câteva zile ci de câţiva ani”, a declarat o locatară care stă deasupra barului.

Locatari agresaţi?

Problema barului a luat o întorsătură neaşteptată. O familie de pensionari susţine că a fost agresată după ce bătrânii au încercat să le explice patronilor să nu mai facă gălăgie.  „Sunt plină de vânătăi pe tot corpul. M-au lovit fără milă, am probleme şi cu inima. Ei m-au agresat pentru că am încercat să le spun să termine cu gălăgia şi cu mizeria din faţa blocului”, spun oamenii.

I-au umplut de sesizări.

În replică, patronul barului spune că nu are nicio vină, ba mai mult acesta susţine că localul are toate avizele necesare pentru a funcţiona. Cât despre scandalurile de la parterul blocului, administratorul afirmă că nu are legătură cu aceste incidente. „Mi-au făcut tot felul de sesizări la toate instituţiile abilitate. Au venit în controale nenumărate, dar nu s-a găsit nimic în neregulă. Am toate actele în ordine”, ne-a explicat Maria Popescu, patroana barului. Sesizările nu au fost încă rezolvate în beneficiul celor ce stau în bloc. Totuşi, locatarii de pe strada Hărmanului numărul trăiesc cu speranţa că nemulţumirile lor vor fi luate în seamă, iar barul va fi mutat de la parterul blocului.

Comentarii

Ultimă oră