Sari la conținut
transfer-market

Trei jucători noi la Rapid

Preşedintele clubului Rapid, Grigore Sichitiu, a declarat că gruparea giuleşteană i-a achiziţionat pe jucătorii Ciprian Tănasă, Alexandru Iacob şi Ionuţ Tătaru. Atacantul Ciprian Tănasă are 32 de ani şi a jucat ultima dată la echipa Şerif Tiraspol din Republica Moldova. Fundaşul central Alexandru Iacob are 24 de ani şi a evoluat la Delta Tulcea, în timp ce Ionuţ Tătaru joacă tot fundaş central, are 23 de ani, şi vine de la Pandurii Târgu Jiu. Cei trei fotbalişti se antrenează de mai multe zile sub comanda antrenorului Marian Rada. Formaţia Rapid a învins, săptămâna trecută, pe Stadionul Dinamo, cu scorul de 2-1 după prelungiri, echipa Concordia Chiajna, într-un meci de baraj pentru obţinerea dreptului de participare în ediţia 2013/2014 a Ligii I.

Marquinhos la PSG

Fundaşul brazilian al echipei AS Roma, Marquinhos, va juca din sezonul viitor la formaţia Paris Saint-Germain, a anunţat cotidianul Corriere dello Sport. Conform sursei citate, PSG va plăti 35 de milioane de euro pentru achiziţionarea brazilianului. Marcos Aoas Correa „Marquinhos", în vârstă de 19 ani, a părăsit cantonamentul formaţiei italiene şi va ajunge la Paris în această seară.

Jovetici la Manchester City

Atacantul muntenegrean al echipei AC Fiorentina, Stevan Jovetici, a fost transferat la formaţia ManchesterCity, au anunţat oficialii clubului italian pe Twitter fără a oferi detaliile tranzacţiei. Conform presei italiene, Fiorentina l-a cedat pe Jovetici pentru 30 de milioane de euro. Stevan Jovetici, în vârstă de 23 de ani, a fost achiziţionat de Fiorentina în vara anului 2008 de la Partizan Belgrad pentru opt milioane de euro.

Comentarii

Ultimă oră