Sari la conținut

Tragerile la sorţi pentru UEFA Champions League şi Europa League

tragerile-la-sorti-pentru-uefa-champions-league-si-europa-league

Luni la Nyon, în Elveţia, de la ora 13:00, vor avea loc tragerile la sorţi pentru primele două tururi preliminarii din UEFA Champions League şi Europa League. Astfel, Steaua, care intră în turul doi preliminar, va afla duelul în urma căruia se va decide viitoarea ei adversară.
Primul tur va avea loc pe 1/2 iulie şi 8/9 iulie, iar una dintre echipele calificate va juca împotriva campioanei României în turul secund preliminar. Această „dublă” importantă va consemna debutul Stelei în acest sezon al UCL şi va avea loc pe 15/16 iulie, respectiv 22/23 iulie returul.
După terminarea tragerii la sorţi pentru UCL se va trece la cea pentru Europa League. Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj vor debuta în turul doi preliminar al competiţiei, însă astăzi vor afla partidele pe care le au de urmărit pentru a afla cât mai multe detalii despre viitorul adversar.
Pentru că a câştigat Cupa României, Astra Giurgiu va intra în luptă abia peste un tur, în runda a treia, astfel că extragerea de luni nu îi va oferi prea multe informaţii folositoare.
Primul tur preliminar din UEL va avea loc în zilele de 3 şi 10 iulie, iar câştigătoarele vor avansa în runda a doua, cea în care vor intra în cursă şi Petrolul şi CFR Cluj, iar aceasta va avea loc în zilele de 17 şi 24 iulie.

Comentarii

Ultimă oră