20 de ani! Atât a trecut de la prima ediţie a Topului Naţional al Firmelor, organizată la nivel judeţean.  Un prilej de bucurie şi sărbătoare pentru mediul economic braşovean, motiv pentru care, la sfârşitul acestei luni, Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) organizează o festivitate specială. Cu această ocazie, vor fi premiate în premieră naţională firmele care au avut cei mai mulţi angajaţi în anul 2012.
Condiţiile de admitere a firmelor în clasamentele de top.  Profitul din exploatare este important, apoi cifra de afaceri de minimum o sută de mii de lei pentru microîntreprinderi, şi cel puţin 250 de mii pentru celelalte entităţi economice. ”Vorbim despre o ediţie aniversară, adică ediţia cu numărul 20. Sunt 20 de ani de când Camera de Comerţ şi Industrie Braşov organizează Topul Naţional al Firmelor, faza judeţeană, respective Topul Judeţean al Firmelor” a declarat Ioana Boloaga, consultant CCI Braşov.
Fiind vorba despre o ediţie aniversară, organizatorii pregătesc tot felul de surprize. Printre acestea vor fi şi premiere.
„Anul acesta avem o noutate, respectiv un clasament special Topul firmelor cu cei mai mulţi angajaţi, care reprezintă o ierarhizare a primelor zece firme, în funcţie de numărul de angajaţi din anul 2012” a adăugat Ioana Boloaga.
CCI va premia peste 1100 de firme, iar evenimentul se va desfăşura pe 31 octombrie. Societăţile evidenţiate la această ediţie vor participa la competiţia naţională, eveniment stabilit pentru data de 28 noiembrie.