Sari la conținut

TOPUL celor mai bune 10 videoclipuri ale anului 2015

topul-celor-mai-bune-10-videoclipuri-ale-anului-2015

Revista Rolling Stone a întocmit topul celor mai bune 10 videoclipuri ale anului 2015, iar producţiile alese de editori fac referire la cele mai importante chestiuni ale societăţii şi la problemele cotidiene ale oamenilor.

Pe locul al zecelea în top se află Stromae, cu videoclipul piesei "Quand C'est?", inclusă pe albumul "Racine Carrée". Deşi s-a lansat în 2013, doi ani mai târziu, artistul belgian a ajuns să fie difuzat în Statele Unite ale Americii. Şapte piese de pe album au beneficiat de videoclipuri, iar "Quand C'est?", regizat de Xavier Reyé, nu este cel mai recent, dar este cel care arată cel mai bine talentul de a comunica dramatismul artistului, notează publicaţia americană.

Trupa K-pop Red Velvet ocupă locul al nouălea în top, cu "Dumb Dumb", piesă ce face parte de pe albumul de debut al grupului coreean, "The Red", apărut în septembrie 2015. Videoclipul, regizat de Beomjin J, iese în evidenţă prin "estetica distinctă", după cum notează Rolling Stone.

Videoclipul piesei "Empty Threat", regizat de Austin Peters pentru grupul scoţian Chvrches se află pe locul al optulea în clasament. El prezintă călătoria unui grup de adolescenţi adepţi ai stilului goth spre un parc de distracţii din Florida. Regizorul se axează pe sentimentul de apropiere, de înrudire, făcând referire mai puţin la ce însemnă a fi în afara normelor şi mai mult la găsirea unui sprijin.

Locul al şaptelea în topul întocmit de revista americană Rolling Stone este ocupat de videoclipul piesei "Sorry", interpretată de Justin Bieber. Regizat de Parris Goebel şi filmat într-un decor simplu, alb, acesta este "oficial" un videoclip dance.

CLASAMENTUL COMPLET PE:  businessmagazin.ro

Comentarii

Ultimă oră