Sari la conținut
top-6-cele-mai-irascibile-zodii

Balanță

Cei născuți în zodia balanță, sunt de natură fermecători, amabili, generoși și carismatici. Sunt greu de citit, ceea ce gândește e un lucru greu de obținut, de aceea tind să fie cea mai irașcibilă zodie, deși, foarte echilibrați pe absolut toate planurile, au uneori schimbări de dispoziție și devin sensibili la cuvinte. Nu încerca să jignești o balanță, se va gândi întotdeauna la cei mai rău.

Scorpion

Sunt foarte controlați din punct de vedere emoțional, calmi, pasionali și își arată fața pe care doar ei vor să ți-o arate. În momentul în care se simt trădați și amenințați își arată o față a lor pe care nu și-o arată des, tind să devină foarte tensionați, iritați și predispuși în a crea conflicte.

Berbec

Sunt energici, gata, întotdeauna, pentru acțiune, adoră să fie independenți și de aceea când se simt presați de timp, când nu mai au energie sau când libertatea îi este atacată tind să devină sensibili, agresivi și iritați cu cei din jur.

Rac

Sunt cei mai dificil de citit, își păstrează sentimentele pentru ei, sunt de obicei timizi, sensibili, pot să devină foarte repede supărați și iritați de orice fleac. De aceea, discută foarte deschis orice subiect pe care îl ai cu acești nativi din zodia rac.

Leu

Nativii acestei zodii sunt curajoși, stăpâni pe propriele forțe, carismatici, sociabili și foarte deschiși. Le este foarte ușor să comunice, nu sunt deloc secretoși, le face plăcere să împartă sentimentele și momentele cu cei din jur. De aceea în momentul în care își pierd încrederea devin agresivi, sensibili și irașcibiili.

Pești

Cei născuți în zodia pești, sunt calimi, sensibili, tind să absoarbă energii și emoții din jur, de aceea uneori devin anxioși și irașcibili. Îți recomand să ai răbdare cu acești nativi în momentele de agresivitate.

Sursa yve.ro

Comentarii

Ultimă oră