Sari la conținut

Tolea, executat de Magda Ciumac pentru 500 de euro

Magda Ciumac nu l-a uitat pe Tolea, deşi au divorţat de ceva vreme. Ea l-a acţionat din nou în instanţă pe fostul soţ şi încearcă să câştige aproximativ 500 de euro. Despărţirea dintre cei doi a stârnit un mare scandal după ce şi-au răpit copilul unul altuia şi s-au jignit în fel şi chip în paginile tabloidelor. Conflictul părea stins dupa pronunţarea divorţului.
Un nou proces. Nici după doi ani de la divorţ, luptătorul basarabean nu a scăpat de fosta soţie. Ambiţioasa săceleancă, vedeta de acum câţiva ani de la OTV, le-a cerut magistraţilor să pună sechestru pe averea fostului soţ. Făcând abstracţie de spiritul sărbătorilor pascale, Magda Ciumac a deschis un nou proces pe numele fostului soţ. Ea îl acuză pe Tolea că nu i-a achitat cheltuielile de judecată din timpul proceselor de divorţ şi custodie şi, prin intermediul executorilor judecătoreşti, a cerut ca bunurile luptătorului să fie puse sub sechestru.
„Sunt banii mei!”. „Încerc să mă feresc de scandaluri, dar acest proces trebuia deschis. Nu e o sumă mare, vreo 500 de euro, dar sunt banii mei şi ar fi trebuit să-i achite încă de acum doi ani. Dacă tot nu se interesează de Saşa şi nu-i plăteşte pensie, măcar să plătească banii datoraţi. Să i se pună sechestru pe maşină şi pe casă până ne dă banii”, a declarat Magda pentru Cancan.

Comentarii

Ultimă oră