Sari la conținut

Toate taxele şi impozitele pot fi plătite prin Ghişeul.ro

toate-taxele-si-impozitele-pot-fi-platite-prin-ghiseulro

Mişcare benefică pentru toți românii în relația cu Fiscul: toate taxele şi impozitele vor putea fi plătite începând de luni, 12 decembrie 2016, prin Ghişeul.ro.

Pentru românii care nu au timp de pierdut pe la cozi, în aşteptare, va fi o schimbare în bine: toate taxele şi impozitele vor putea fi plătite începând de astazi şi on-line, prin Ghişeul.ro.

Până acum, prin ghiseul.ro s-au putut plăti doar taxele şi impozitele locale – pentru clădiri, terenuri, maşini - şi amenzile gestionate de autorităţile locale.

Portalul www.ghiseul.ro este operat de către Centrul Naţional pentru Managementul Societăţii Informaţionale.

Interconectarea ANAF cu Ghiseul.ro va permite Fiscului să colecteze direct pe internet amenzi, taxe şi impozite de la persoane fizice, PFA şi persoane juridice. Platforma a fost dezvoltată de către Asociaţia de Plăţi Electronice din România (APERO), care se ocupă şi de mentenanţa acesteia.

Din APERO fac parte 34 de instituţii: 14 bănci, cele două organizaţii internaţionale de plată (Visa şi Mastercard), 6 furnizori de infrastructură şi outsourcing, 3 procesatori de card şi integratori de comerţ electronic, 2 companii telecom, 3 furnizori de aplicaţii, precum şi societatea de transfer de fonduri şi decontări Transfond SA.

Comentarii

Ultimă oră